آشپزخانه قلب یک خانه است و زیبایی آن کل فضای خانه را زیبا میکند و جلوه خاصی به آن میبخشد. زیبایی و جذابیت آشپزخانه به طراحی کابینت، رنگ و چیدمان آن بستگی دارد. شما عزیزان میتوانید برای طراحی و اجرای انواع کابینت در بابل و بابلسر و کابینت های چوبی کلاسیک و مدرن، کمد دیواری، طراحی کلوزت و همچنین قیمت انواع قرنیز و… با مشاوران این گروه حرفهای و با تجربه در ارتباط باشید. برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: 09112133421
در ادامه در مورد طراحی و اجرای کابینت بابل و بابلسر بخوانید.
طراحی و اجرای کابینت بابل و بابلسر
طراحی و اجرای کابینت شامل مراحل متعددی است که هر کدام به دقت و تخصص خاصی نیاز دارند. این مراحل عبارتاند از:
-
مشاوره و نیاز سنجی
این مرحله با مشاوره میان طراح و مشتری شروع میشود. در این جلسه، نیازها، سبک و سلیقه مشتری، بودجه و همچنین ویژگیهای فضای آشپزخانه بررسی میشود. در این مرحله، طراح سعی میکند تصویر دقیقی از نیاز ها و انتظارات مشتری به دست آورد.
-
طراحی اولیه
پس از جمعآوری اطلاعات، طرح اولیه کابینت ها ایجاد میشود. این طرح ممکن است شامل نقشههای دو بعدی و حتی سه بعدی باشد که با استفاده از نرمافزار های طراحی مانند AutoCAD، SketchUp یا 3ds Max انجام میشود. در این مرحله، ابعاد کابینت ها، چیدمان، نوع بازشوها و مکان قرارگیری بخشهای مختلف تعیین میگردد.
-
انتخاب متریال
با توجه به بودجه و سلیقه مشتری، متریال مناسبی برای کابینتها انتخاب میشود. معمولاً از متریالی مثل امدیاف (MDF)، هایگلاس، چوب طبیعی، و یا فلز استفاده میشود. هر ماده دارای ویژگیهای خاصی است و از نظر دوام، زیبایی، و هزینه متفاوت است.
-
تایید نهایی طرح و قرارداد
بعد از آمادهسازی طرح و انتخاب مواد، طرح نهایی برای تایید به مشتری ارائه میشود. در این مرحله، ممکن است اصلاحاتی اعمال شود تا کاملا مطابق با خواسته مشتری باشد. پس از تایید، قرارداد بسته میشود و هزینهها و زمانبندی اجرای کار مشخص میشود.
-
برش و ساخت
مواد انتخاب شده به کارگاه ارسال و فرآیند برش قطعات آغاز میشود. برش و آمادهسازی قطعات باید با دقت بالایی انجام شود تا اندازهها دقیق و بدون نقص باشند. در این مرحله، یراقآلات (مانند لولاها، دستگیرهها و ریل ها) نیز نصب میشوند.
-
رنگآمیزی و پرداخت (در صورت نیاز)
در صورت استفاده از چوب یا MDF خام، کابینتها رنگآمیزی یا روکش میشوند. این کار میتواند شامل رنگآمیزی دستی، استفاده از روکش PVC، یا لمینیت باشد تا ظاهری زیبا و محافظت مناسبی به کابینتها بدهد.
-
نصب کابینتها
پس از آماده شدن کابینتها، مرحله نصب آغاز میشود. نصابها قطعات را در محل نصب میکنند و دقت میکنند تا کابینتها تراز و محکم باشند. این مرحله معمولاً شامل نصب کشوها، درها، و تنظیم یراقآلات نیز میشود.
-
بازبینی و تحویل نهایی
در این مرحله، یک بازبینی نهایی انجام میشود تا اطمینان حاصل شود که همه چیز به درستی نصب شده و از نظر کیفیت و عملکرد مشکلی وجود ندارد. در صورت وجود هرگونه ایراد، اصلاحات لازم انجام میشود و پروژه آماده تحویل به مشتری میگردد.
-
خدمات پس از فروش
پس از نصب و تحویل، برخی شرکتها خدمات پس از فروش نیز ارائه میدهند. این خدمات میتواند شامل بازبینیهای دورهای، تعمیرات جزئی، یا تعویض قطعات باشد که به افزایش رضایت مشتری کمک میکند.
کابینت خوب چه ویژگی هایی دارد؟
کابینت مهمترین بخش آشپزخانه می باشد. و باید اجزای اصلی کابینت بررسی شود تا انتخاب مناسبی داشته باشید. ویژگی یک کابینت خوب و با کیفیت می تواند نقش مهمی در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه شما داشته باشد.
چگونه میتوان مواد مناسب کابینت آشپزخانه را برای پروژه انتخاب نمود؟
ازآنجاییکه کابینتها یک عامل کلیدی در تعیین شخصیت آشپزخانه هستند، انتخاب سبک مناسب برای فضای خود بسیار مهم است. کابینت میتواند در مقایسه با اجزای ساختاری یک ساختمان نسبتاً سطحی به نظر برسد، اما ازآنجاییکه کابینت آشپزخانه بیش از یکچهارم بودجه بازسازی آشپزخانه را اشغال میکند، ضروری است که معماران و طراحان داخلی قبل از مشخصکردن این عنصر، تحقیقات خود را انجام دهند. مسلماً مهمترین بخش انتخاب کابینت، حتی بیشتر از سبک و عملکرد، انتخاب متریال مناسب میباشد.
آنچه میتوانید از طراح کابینت خود انتظار داشته باشید!
علاوه بر ارائه طراحی کابینت برای سبک، نوع چوب و انتخاب رنگ، یک طراح معمولاً سه نوع سند را برای بررسی شما آماده مینماید، از جمله پلان طبقه، نقشه ارتفاعی تمام دیوارهایی که کابینت را دریافت میکنند، و نمای پرسپکتیو از یک یا چند نقطه دید در داخل فضا.
عوامل تأثیرگذار بر طراحی کابینت
- بودجه پروژه را تعیین کنید، تا مشخص شود از چه جزئیاتی میتوانید استفاده نمایید. کارهای ساختوساز آشپزخانه میتواند بسیار گران باشد. برای کل پروژه بودجهای در نظر بگیرید. از این بهعنوان راهنمایی برای انتخاب متریال و طرحهای کابینت استفاده کنید.
- یک مصالح ساختمانی برای کابینت انتخاب کنید. برای اینکه چه موادی را برای کابینت خود مورد استفاده قرار دهید، چندین انتخاب دارید که همگی مزایا و هزینههای متفاوتی با خود دارند.
- رنگ مناسبی را برای کابینت خود انتخاب نمایید. در فضاهای کوچک آشپزخانه از رنگهای روشنتر استفاده کنید. رنگهای تیره معمولاً اتاقها را کوچکتر نشان میدهند. اگر چوبی که انتخاب کردهاید دقیقاً رنگ مناسبی ندارد، میتوانید آن را رنگ بزنید تا رنگ آن با آشپزخانه شما هماهنگی بیشتری داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که رنگهایی که برنامهریزی میکنید با هم تداخل نداشته باشند.
ویژگی های آن شامل موارد زیر می باشد:
- صفحه مرغوب و مقاوم: مهمترین ویژگی در صفحه کابینت ضد آب و در مقابل خط و خش مقاوم باشد.
- جنس بدنه کابینت: کابینت ها معمولا از جنس ام دی اف یا پی وی سی می باشد. بسیار مقاوم و به راحتی تمیز می شود.
- استفاده از یراق آلات با کیفیت: ابزار با کیفیت باعث زیبایی و طول عمر بیشتر کابینت ها می شود.
- درب کابینت: درها باید یکدست و منظم باشد. و به صورت تک رنگ یا رنگ مکمل استفاده شود.
- قیمت کابینت: با توجه به ویژگی های آن دارای قیمت مناسبی باشد.
انواع کابینت:
- کابینت چوبی: دارای نمایی زیبا و سلطنتی می باشد. در ساخت آن از چوب های گردو، افرا ،راش استفاده می شود. و نسبت به سایر کابینت ها دارای قیمت بیشتری می باشد.
- هایگلس: این نوع کابینت دارای سطح براق، زیبا و با کیفیت می باشد. و در برابر خط و خش و حرارت مقاومت پایینی دارند.
- ام دی اف: در برابر رطوبت و ضربه، حرارت بسیار مقاوم و دارای طول عمر بالایی می باشند. قیمت مناسبی می باشد.
- کابینت ممبران: دارای طرح و رنگ های متنوعی و قیمت مناسبی می باشد. و ظاهری لوکس و شیکی دارد.
- پی وی سی: نوعی پلاستیک فشرده است. در برابر رطوبت و خش مقاوم می باشد. و دارای طول عمر بالایی می باشد.
عوامل مهم در انتخاب کابینت:
- اندازه آشپزخانه : برای آشپزخانه های کوچک بهتر است از کابینت های کشیده استفاده شود. و کابینت مدرن گزینه مناسبی می باشد.
- سبک آشپزخانه : خانه های سبک مدرن کابینت های هایگلس، ام دی اف مناسب می باشد، و برای خانه های سبک کلاسیک کابینت ممبران و چوبی گزینه خوبی می باشد.
- رنگ کابینت : استفاده از رنگ های ملایم و تک رنگ یا مکمل انتخاب مناسبی می باشد، بهتر است برای آشپزخانه های بزرگ از رنگ های تیره، و برای آشپزخانه کوچک از رنگ های روشن استفاده شود.
- نور آشپزخانه : رنگ های براق باعث انعکاس نور می شود و برای آشپزخانه هایی که نور کمی دارند انتخاب مناسبی می باشد.
قیمت کابینت:
مهمترین عوامل بر قیمت کابینت جنس، نوع روکش، یراق آلات به کار رفته، سبک کابینت و طراحی و مدل، متراژ کابینت، … می باشد. کابینت های چوب طبیعی نسبت به کابینت ام دی اف و نئوپان دارای قیمت بالاتری می باشد. همچنین استفاده از یراق آلات با کیفیت باعث افزایش قیمت کابینت می شود.
چرا خرید از مجموعه هدایتی؟
- خرید به صورت اقساطی و بدون پیش پرداخت
- نماینده انحصاری MDF ویسپان، AGT، کیمیا گلستان در استان مازندران
- طراحی و اجرای خاص
- چندین سال سابقه درخشان
- کیفیت بالا
- تنوع محصول
- قیمت مناسب
شماره تماس:
آدرس دفتر مرکزی مجتمع mdf هدایتی:
بابل ، کمربندی امیرکلا ، خیابان آهن فروشان
آدرس صفحه اینستاگرام مجتمع MDF هدایتی:
آپارات مجموعه:
منبع: هدایتی